Lola en Zwitje

dinsdag, juli 11, 2006

Brutale aktie vastgelegd op foto / Pictures from naughty neighbour cat

Brutaal
Bijna
Lola: "Dat de buurpoes een brutale kat is daar hebben wij al eerder over bericht, maar nu staan er ook bewijzen op foto. De buurpoes lag relaxed in de tuin. Kijk eens naar die brutale blik op de foto! Tja en toen begon het gedonder met het bloemenvaasje. Er hadden roze rozen in een vaasje op tafel in de tuin gestaan. De rozen waren verwelkt door de warme hete zon en inmiddels in de groen container gedeponeerd. Het vaasje echter stond nog in de tuin. De buurpoes ging er brutaal met haar poot in! (zie foto) Ik miauwde nog: "Brutale kat, dat moet je niet doen!" Maar het was al te laat, het vaasje viel om. De buurpoes dronk wat van het rozenwater en verdween weer triomfantelijk. En het vaasje.... die is gelukkig heel gebleven."
Mmm rozenwater

2 Comments:

At 10:38 a.m., Anonymous Anoniem said...

Ha Lola,
Wat een tijd geleden alweer dat je iets van mij gehoord hebt.
Tja, wat een brutale opsodemieter die buurpoes.

Heb al vernomen van onze bazin, die druk bezig is in onze toekomstige woning, dat daar ook twee buurpoezen in onze tuin lopen.
Onze baas heeft een grote terrasafscheiding besteld zodat wij niet verder in de tuin kunnen komen en weglopen dus die buurpoezen zitten achter het gaas.
Maar ik en de anderen zullen laten merken dat we dat niet pikken hoor dat ze in onze tuin komen of naar ons gaan zitten kijken. Gewoon met zijn negenen hard miauwen of grommen, dat moet helpen.

 
At 3:27 p.m., Anonymous Anoniem said...

Dag Lola,

Inmiddels zijn wij al weer 5 weken op ons nieuwe adres in Zoetermeer.
Regelmatig lopen de buurkatten in onze tuin en gaan dan tegen de ruit staan meppen. Wij slaan even hard terug hoor. Zelfs de hond is laatst geschrokken van de buurkat.
Onze bazin is er niet zo blij mee want er zitten allemaal vette poten op de ruit.
Ze zitten ook vaak op de vensterbank aan de voorkant.

 

Een reactie posten

<< Home